Standaard header
Standaard header

Supply Chain Expert

Klaar om jouw carrière een boost te geven en te gaan werken in een omgeving waar afwisseling en dynamiek centraal staan?  Let’s push the limits!

Functie omschrijving

In de rol van Supply Chain Expert krijg je de kans om je professioneel te ontwikkelen op het gebied van E2E Supply Chain met een op maat gemaakt trainingsprogramma. Je krijgt de mogelijkheid met domeinexperts te sparren, zodat je zowel in je opdrachten uitblinkt als je eigen groei versnelt.

In deze rol werk je samen met klanten uit diverse sectoren, van technische familiebedrijven (MKB) tot internationale food retailers. Je ondersteunt hen in het ontdekken en benutten van het volledige potentieel van hun end-to-end Supply Chain. Afhankelijk van je expertise, persoonlijke voorkeuren en ervaring, draag je bijvoorbeeld bij aan:

Projecten:
• Supply Chain or Procurement Scan
• Cost of Goods Sold improvement project

Interim opdrachten:

• Category Buyer
• S&OP Manager

Profiel kandidaat

Jij bent een young professional met 2 tot 5 jaar ervaring binnen de Supply Chain en een relevante Master in Supply Chain Management, Logistiek, (Technische) Bedrijfskunde, Inkoopmanagement of een vergelijkbaar vakgebied.

Daarnaast breng je energie en vastberadenheid mee en herken je jezelf in de volgende eigenschappen:

• Ondernemend en nieuwsgierig: Je bent proactief en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden
• Probleemoplossend vermogen: Je houdt van het oplossen van complexe vraagstukken
• Uitstekende communicatieve vaardigheden: Je weet hoe je je boodschap helder en overtuigend overbrengt
• Sterk in het bouwen van relaties: Je legt gemakkelijk contacten en onderhoudt waardevolle relaties

Bedrijfsprofiel

SOLVINT is een expert op het gebied van in Procurement, E2E Planning, Operations & Logistics en levert hoogwaardige kennis op het gebied van Projects & Solutions, Professional Services en Organisational Development. Met voortdurende groei is SOLVINT op zoek naar gepassioneerde professionals om het team van experts in Nederland te versterken.


SOLVINT gaat verder dan werk alleen. Zo organiseert het bedrijf gezellige vrijdagmiddagborrels en teamuitjes om samen te ontspannen en te connecten. De jaarlijkse SOLVINT Skitrip is een traditie die het team van consultants elk jaar weer samenbrengt.

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.