Standaard header
Standaard header

Sales Trainee

Stellendam
Jij hebt een commerciële flair en uitstekende communicatieve vaardigheden om jezelf als Sales Trainee te ontwikkelen tot een Key Account Manager.

Bedrijfsnaam

Le Duc Fine Food BV

Locatie

Stellendam, Zuid Holland

Functie omschrijving

Als Sales Trainee bij Le Duc Fine Food BV krijg je de unieke kans om jezelf te ontwikkelen binnen een dynamische en internationale omgeving. Je begint in het Inside Sales Team (5 fte) met een intensief programma waarin je de verschillende facetten van sales en accountmanagement leert kennen. Onder begeleiding van ervaren professionals werk je aan diverse projecten die je commerciële vaardigheden en projectmanagementcapaciteiten aanscherpen om zo binnen afzienbare tijd in een account managers positie terecht te komen (salesteam is 6 fte).

Jouw verantwoordelijkheden zijn:

  • Commerciële Ondersteuning: Assisteren bij het beheren en uitbreiden van bestaande strategische klantrelaties.
  • Projectmanagement: Coördineren van verkoopprojecten, van concept tot implementatie, waarbij je nauw samenwerkt met interne afdelingen zoals marketing, logistiek en productie.
  • Marktanalyse: Uitvoeren van marktanalyses om kansen en trends te identificeren die bijdragen aan de strategische groei van het bedrijf.
  • Klantencontact: Proactief communiceren met klanten om hun behoeften te begrijpen en oplossingen te bieden die aansluiten bij hun wensen.
  • Rapportage: Opstellen van verkooprapportages en analyseren van verkoopresultaten om prestaties te monitoren en bij te sturen waar nodig.

Profiel kandidaat

Als Sales Trainee heb je een natuurlijke affiniteit met sales en een klantgerichte instelling. Je weet hoe je commerciële kansen kunt herkennen en benutten. Gezien het feit dat je veel projectmatig zult werken heb je sterke organisatorische vaardigheden en het vermogen om meerdere projecten tegelijkertijd te managen. Bovenal breng je uitstekende communicatieve vaardigheden mee, zowel in het Nederlands als in het Engels en ben je in staat om op verschillende niveaus te schakelen.
Verder heb je:
  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een commerciële richting
  • Nederlandse en Engelse taal op professioneel niveau

Bedrijfsprofiel

Le Duc Fine Food BV is een toonaangevende producent en distributeur van hoogwaardige diepgevroren snacks en appetizers. Met een sterke focus op kwaliteit en innovatie bedienen wij zowel de retail- als de foodservice-markten wereldwijd

Contactpersonen

Voor meer informatie neem contact op met
Ingrid Seifert
sr. Recruitment Specialist
06-11062817
seifert@my-recruitment.com

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.